Wie zijn wij ?

Wij zijn dé tafeltennisvereniging van Zevenbergen.

Bij ons kan je terecht voor gezellig een balletje slaan en samen wat drinken aan de bar. En voor het spelen van competitie tafeltennis tegen spelers van andere verenigingen uit West-Brabant en Zeeland. Wij bestaan sinds 1967 en hebben een stabiel ledental van 25. We spelen op de vrijdagavond van 20.00 - 23.00 uur. Waarna het nog goed toeven is in de bar van ons mooie onderkomen 'De Borgh' (zie de link hieronder en boven).

Als je eens een keer wil komen proberen of kijken ben je van harte welkom aan de IJshof 1, 4761 BE Zevenbergen (kleine zaal). Of neem contact op met een van de bestuursleden via onderstaande link.

Jaarlijks hebben wij enkele aansprekende evenementen:

• de "Moerdijkse Kampioenschappen"
  • ons Katertoernooi (dubbel)
  • Clubkampioenschappen

Daarnaast biedt 'De Borgh' vele mogelijkheden voor een gezellige avond uit met een uitgebreid assortiment aan drankjes en eetbaars. "Dus begin je weekend zonder zorg, en kom gezellig langs in De Borgh."